top of page

Om bogen: 

 

Stressnavigation for Mænd 

     - På Vinderkurs mod Identitet og Mandighed

 

Den typiske mandlige reaktion på langvarig stress udgør i dag en særlig udfordring, bla. fordi aggression og tilbagetrækning vanskeliggør støtte og forbedring; den ubehandlede stress forværres unødigt, med katastrofale personlige og samfundsøkonomiske omkostninger.

 

Med udgangspunkt i de hormonelle kønsforskelle ser bogen nærmere på mulighederne for at regulere og håndtere kamp-flugt stress-responsen på en måde der er hensigtsmæssig; og som tager højde for at de moderne udfoldelsesmuligheder for en maskulin identitet har ændret sig. Det gøres gældende at vores stress er et dagligt livsvilkår, som ignoreret kan udvikle sig skadeligt og dødbringende, men mødt med forståelse kan det være nøglen til bæredygtig trivsel og stimulende præstationsforøgelse. Stresskrisens nederlag kan vendes til lærerig udfordring, og bringe os på vinderkurs mod fremtidens mandighed. Stress kan vi ikke slippe af med, men lære at optimere og navigere igennem.

 

Bogen er helhedsorienteret, videnstung, interdisciplinær, kreativ, spændende og løsningsorienteret. Den henvender sig til alle mænd som vil tage ansvar for eget mentale helbred og langtidsholdbare præstationsevne; og som vil kæmpe for overlevelse og identitet som Mænd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uddrag fra bogen:

 

 

 

 

 

 

Kort resume af kapitlerne 

Kort beskrivelse af Stressnavigation som koncept

 

 

Find anmeldelser af bogen her

bottom of page