top of page
StressNavigation Storm Stensgaard Forkanter Sund Præstation

Præstationsforbedring gennem stressnavigation

Udover at være teoretisk og praktisk kompetent inden for foredragsemnerne trækker Storm også på sin akademiske baggrund inden for klassisk talekunst.

Evalueringerne peger også entydigt på, at det lykkes for Storm at opnå det helt særlige, som et foredrag kan, nemlig at rykke mennesker. Begejstre, inspirere og motivere – vise vej.

Det er foredrag du skal booke, hvis tilhørerne skal have noget med hjem, der virker.

Da foredragene samtidig er intense og dynamiske, vil de tilmed være velegnede til vanskelige opgaver på udfordrende tidspunkter med skeptiske tilhørere.

De kan desuden sætte en dagsorden inden for et svært og følsomt emne som arbejdsmiljø og trivsel. Storm giver jer en fælles referenceramme og et konstruktivt sprog at arbejde videre ud fra.

StressNavigation Storm Stensgaard Foredrag
Book foredrag, kurser og webinarer hos Danmarks største foredragsbureau, Athenas
Læs mere om de enkelte foredrag og webinarer her
"Storms foredrag var exceptionelt godt. Og jeg har hørt mange gennem tiden. Der var integritet, ægthed og oprigtighed. Ikke bare den købte vare, hvor en foredragsholder stod, og sagde det han troede ledelsen ville høre – men den ægte vare. En gave du kunne tage imod eller lade være. Og vi kunne virkelig bruge gaven, som var inspirerende og praktisk nyttig. Folk var i den grad med, og efterfølgende kunne jeg høre og mærke, at der havde været super god effekt."

Carsten, Nykredit

bottom of page