top of page

Personlig Rådgivning i Stressnavigation

 

”Flere af mine patienter har haft stor gavn af at deltage i stressnavigations-forløb hos Storm Stensgaard”

                                                             Rasmus Dalsgaard-Nørregaard, Praktiserende Læge. M.D.

 
 

Løsningsorienteret, forskningsbaseret og  målrettet

Prioritering af dit mentale helbred

 

Ukoncentreret, anspændt, overbelastet, udmattet, irritabel?

 

Der er mange symptomer på for høje stressniveauer, men samlet kan man sige: De svækker din præstationsevne, funktionsduelighed og trivsel; og det kan betale sig at gøre noget ved det.

50 procent af alle stress-sygemeldte får tilbagefald. Det er vanskeligt på egen hånd at sikre sig den rigtige ro, genoptræning og indslusning. Omkostningerne ved tilbagefald og udbrændthed er store.

Et forløb i Stressnavigation handler ikke om at svælge i følelser, men om at afdække stress-symptomer, og -faktorer og udarbejde en skræddersyet stress-strategi, og dernæst gradvist virkeliggøre den. Strategien indeholder håndteringsredskaber og vejledning der skal til for at:

 

  • Bremse yderligere forværring af stress-symptomer: Genvej til mental
  • Helbrede det overbelastede nervesystem
  • Forebygge tilbagefald
  • Styrke mental trivsel og langvarig præstationsevne

 

I forløbet kan indgå samarbejde arbejdspladsen i forbindelse med effektiv indslusning og hensigtsmæssig ledelse, og med pårørende for optimal støtte og forståelse. Stress er et grundvilkår for helbredet, som man kan forholde sig klogt til, ligesom med kost, søvn og motion.

Ved at vælge en konstruktiv tilgang til stress, undgår du ikke blot en række skadelige symptomer og livsstilssygdomme; du vælger også en livsstil hvor du er mere fokuseret, nærværende, tilfreds og effektiv.

 

Læs om personlige erfaringer med Stressnavigation her

 

bottom of page